INTER EXPORT

КОИ СМЕ НИЕ

INTER-EXPORT е компанија за мебел лоцирана во Струмица, Македонија, основана со приватен капитал уште од 01.01.1991. Главната цел е производство на високо квалитетен мебел од масивно дрво.

INTER-EXPORT користи модерна технологија за обработка на дрво и медијапан, но дава голем акцент на рачната доработка на секое парче мебел, што е неопходно за стилот на производи кои ние ги произведуваме. Производите се фарбани и лакирани со бои и лакови кои ги исполнуваат највисоките еко стандарди.  Најважната карактеристика на нашта компанија е целосна флексибилност за адаптација на побарувачката на пазарот и континуирано следење на новите трендови во дизајнот.

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Нашите производи се дизајнирани да ги задоволат вашите потреби и се изработени од високо квалитетни материјали.

НАШИОТ КАТАЛОГ

Целосен преглед на сите наши производи!

Кликнете за да го разгледате целиот каталог

ЗОШТО НИЕ

Со нашето долго-годишно искуство, ние развивме одличен вкус и прецизно око за мебел. Користејќи ја таа предност, ние го произведуваме секое парче мебел со големо внимание на детали, дизајн и квалитет.

Квалитет

Изработени од најдобрите материјали, користејќи масивно дрво и комбинирајќи масивно дрво со MDF, нашите производи се издвојуваат заради издржливоста и цврстината.

Дизајн

Секое парче мебел во нашата компанија е изработено со големо внимание на детали и дизајн. Секоја линија е внимателно нацртана и испланирана за максимален комфорт и удобност.

Производство

Нашата фабрика е опремена со опрема и машини за производство на високо квалитетен мебел кој секогаш се стремиме да го постигнеме. Ние постојано го надградуваме нашиот персонал и внимателно ги одржуваме нашите машини.

Top